Politica de confidentialitate

Home / Politica de confidentialitate

Politica de confidențialitate EZHOME

 

1. EZHOME SRL colecteaza date cu caracter personal (incluzand, dar nelimitandu-se la nume, adresa, adresa de e-mail, numar de telefon furnizate in contul de utilizator in timpul inregistrarii sau ulterior, in timpul actualizarii) si date cu caracter special (Cod Numeric Personal), pe paginile site-urilor sale, cu respectarea tuturor dispozitiilor legale privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

2. EZHOME SRL prelucreaza datele cu caracter personal si datele cu caracter special cu acordul voluntar al Membrului sau al Clientului, in urmatoarele scopuri:
2.1. validarea, expedierea si facturarea comenzilor catre acesta;
2.2. rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda sau un contract, la serviciile sau produsele achizitionate de catre acesta;
2.3. pentru a asigura accesul acestuia la serviciu;
2.4. trimiterea de newslettere si/sau alerte periodice, in format electronic;
2.5. contactarea acestuia, la cererea sa voluntara;
2.6. contactarea acestuia, in chestiuni de relatii cu Clientii;
2.7 scopuri statistice.

3. Prin crearea Contului, fiecare Membru sau Client si-a exprimat consimtamantul ca EZHOME SRL sa colecteze si sa administreze datele acestuia cu caracter personal, in conditiile si cu respectarea prevederilor Legii 677/2001. Oricare Membru sau Client are dreptul de a obtine de la EZHOME SRL, prin intermediul unei cereri scrise si semnate ce va fi trimisa prin posta la adresa: Brasov, Str. Bujorului nr. 17, jus. Brasov, urmatoarele:
3.1. confirmarea faptului ca datele care il privesc sunt sau nu sunt prelucrate la un moment dat;
3.2. dupa caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, in special a datelor incomplete sau inexacte;
3.3. dupa caz, transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii;

4. Oricare Membru sau Client are dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, prin transmiterea catre EZHOME SRL a unei cereri intocmita in forma scrisa, datata si semnata, ca datele care il vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. In caz de opozitie justificata prelucrarea nu mai poate viza datele in cauza.

5. Oricare Membru sau Client are dreptul de a se opune in orice moment, in mod gratuit si fara nicio justificare prin transmiterea catre EZHOME SRL a unei cereri intocmita in forma scrisa, datata si semnata, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct, in numele operatorului sau al unui tert, sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop.

6. EZHOME SRL poate sa colecteze involuntar si alte date (adresa IP, ora vizitei, locul de unde se face accesul, nume si versiune browser internet, sistem de operare, inclusiv alti parametri) furnizati de catre browserul internet prin intermediul caruia se face accesul la site si pot fi folosite de catre EZHOME SRL pentru a imbunatati serviciile oferite Clientilor sau Utilizatorilor sai, sau cu scop statistic; exceptie face cazul in care sunt incalcate prevederi ale Documentului, in eventualitatea cazului in care rezultatul actiunilor Membrului sauClientului contravine intereselor sau produce pagube de orice natura de partea EZHOME SRL si/sau al eventualilor terti cu care EZHOME SRL are contracte de parteneriat in acel moment.

7. Membrul sau Clientul are dreptul de a se opune colectarii datelor sale personale si sa solicite stergerea acestora, revocandu-si astfel acordul dat pentru document, si renuntand astfel la orice drept implicit specificat in acesta si fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata pretinde celeilalte daune-interese.

8. Pentru exercitarea drepturilor conform pct. 3, Membrul sau Clientul se va adresa EZHOME SRL, conform datelor de contact disponibile pe site, valabile la acea data.

9. Clientul sau Membrul are dreptul de a modifica datele pe care le-a declarat initial pentru a reflecta orice modificare survenita, in cazul in care aceasta exista.

10. Politica de confidentialitate EZHOME SRL se refera doar la datele furnizate voluntar de catre Client sau Membru exclusiv pe site. EZHOME SRL nu raspunde pentru politica de confidentialitate practicata de catre oricare alt tert la care se poate ajunge prin legaturi, indiferent de natura acestora, in afara site-ului.
6.12. EZHOME SRL se obliga ca datele colectate ale Clientului sau Membrului sa fie folosite numai in conformitate cu scopurile declarate si sa nu faca publica, sa vanda, inchirieze, licentieze, transfere, etc. baza de date continand informatii referitoare la datele cu caracter personal sau special ale Membrului sau Clientului vreunui tert neimplicat in indeplinirea scopurilor declarate.
6.13. Exceptie de la prevederile art. 6.11. va face situatia in care transferul/accesarea/vizualizarea/etc este ceruta de catre organele abilitate in cazurile prevazute de reglementarile in vigoare la data producerii evenimentului.
6.14. EZHOME SRL garanteaza ca datele personale ale unui Utilizator, colectate prin intermediul formularului de contact, vor fi folosite numai pana la solutionarea problemei comunicate de acesta, dupa care vor deveni date cu caracter exclusiv statistic.
6.15. EZHOME SRL nu raspunde pentru defectiunile care pot periclita securitatea serverului pe care este gazduita baza de date care contine aceste date.
6.16. Politica de confidentialitate se completeaza cu informatiile din Termeni si Conditii, reprezentand o parte integranta a documentului mentionat.

X